Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش "عصائب اهل الحق" عراق تهدید کرد که نیروهای آمریکایی‌ مستقر در عراق را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه "القدس العربی"، جواد الطلیباوی، سخنگوی نظامی جنبش عصائب اهل‌ الحق عراق تاکید کرد: این مسأله‌ بر شهروندان عراقی پوشیده نیست که گشت‌زنی ژنرال اوستن، (معاون فرماندهی عملیات ارتش آمریکا) در خیابان‌های بغداد نقض آشکار حاکمیت عراق بوده است و تعدی و چالشی علیه ارده ملتی به شمار می‌آید که مخالف هرگونه حضور نیروهای خارجی در خاک کشور خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی نظامی جنبش "عصائب اهل الحق" عراق همچنین اظهار داشت: ما از گشت‌زنی معاون فرمانده عملیات ارتش آمریکا در خیابان‌های بغداد خشمگین هستیم.

الطبیاوی همچنین گفت: ما حضور، استقرار و تحرکات غیرقانونی سربازان ارتش آمریکا در برخی از استان‌های عراق را از نزدیک رصد می‌کنیم.

وی از عادل عبدالمهدی، نخست وزیر و پارلمان عراق خواست تا موضعی شفاف و قاطعانه در قبال تحرکات نیروهای آمریکایی در خیابان‌های بغداد اتخاذ کنند.

گروه عصائب اهل الحق تاکید کرد: در صورتی که دولت و پارلمان عراق از اقدام در برابر تحرکات جدید آمریکایی‌ها و استقرارشان در خاک عراق ناتوان بمانند، این گروه، نظامیان آمریکایی را هدف قرار خواهد داد.

پیشتر تصاویری از گشت‌زنی فرمانده عملیات ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق به همراه جلیل الربیعی، فرمانده عملیات بغداد در خیابان "المتنبی" در مرکز بغداد منتشر شد و  این امر بحث و جدل‌های بسیاری را در محافل سیاسی و مردمی به دنبال داشت.

دولت عراق هنوز هیچ واکنش رسمی‌ درخصوص این مسأله نشان نداده است.

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۰ میلادی به عملیات نظامی خود در عراق  پایان دادند و پس از آن، به آموزش نیروهای عراقی پرداختند.

از سوی دیگر، "مزاحم الحویت"، سخنگوی عشایر در مناطق مورد مناقشه عراق مدعی شد، گروه‌های شیعی جهت رویارویی با نیروهای آمریکایی و هدف قرار دادن مقرهای آن‌ها در استان‌های سنی عراق آماده می‌شوند.

الحویت در ادامه افزود: ما اطلاعات دقیقی در اختیار داریم که نشان می‌دهد گروه‌های شیعی وابسته به حشد شعبی کنترل شهرهای صلاح‌الدین، کرکوک، موصل و الانبار را در دست می‌گیرند و آماده درگیری با نیروهای آمریکایی می‌شوند.

سخنگوی عشایر که از افراد نزدیک به مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کردستان عراق نیز است، گفت: ما طرف آمریکایی را از برنامه‌ریزی‌های نیروهای شیعی جهت تشکیل یک نیروی نظامی آموزش‌دیده که به صورت محرمانه برای هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه‌های نظامی در مناطق مختلف عراق فعالیت می‌کند، مطلع ساختیم.

وی همچنین گفت: این نیروها، از جوانان اهل تسنن که به مقابله با نیروهای آمریکایی تمایل دارند، برای فعالیت داوطلبانه دعوت به عمل آورده‌اند.

الحویت اظهار کرد: ما به عنوان عشایر عرب، درخواستی را به آمریکایی‌ها ارائه داده و طی آن، از آمریکایی‌ها می‌خواهیم تا پایگاه‌های نظامی بیشتری را در مناطق مورد مناقشه برای حفاظت از عرب‌ها در مقابل "شبه نظامیان شیعی" ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا جنبش عصائب اهل الحق عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است

دفتر پاسخگویی دولت آمریکا در گزارشی جدید اعلام کرد، عملیات نظامی در سرتاسر جهان که توسط جورج بوش پسر تحت عنوان «جنگ جهانی علیه ترور» به مدت دو دهه پس از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، به کاهش آمادگی نظامی ایالات متحده منجر شده است.

به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: «کار ما نشان داده است که درگیری‌ها در طول نزدیک به دو دهه، آمادگی نظامی آمریکا را کاهش داده است.»

در این گزارش آمده است که دفتر پاسخگویی دولت آمریکا موسوم به گائو (GAO)، برای سال‌ها سطوح آمادگی نیروهای مسلح ایالات متحده را زیر نظر داشته و کاهش آمادگی را مشاهده کرده است و در همین حال تقاضای کلی برای نیروی مشترک بالا باقی مانده است و احتمالا برای حمایت از نیازهای جهانی بالا باقی خواهد ماند.

به گزارش اسپوتنیک، نهاد گائو اعلام کرد: «استقرار چندگانه و برنامه‌های آموزشی فشرده می‌تواند نیروهای عملیات ویژه ایالات متحده و خانواده‌های آنها را تحت فشار قرار دهد. ... در آوریل ۲۰۲۳، ما سه توصیه برای رسیدگی به این مسائل ارائه کردیم. وزارت دفاع با توصیه‌های ما موافقت کرد اما هنوز اقداماتی برای اجرای کامل آنها انجام نداده است.»

بر اساس این گزارش، تعداد نیروهای فرماندهی عملیات ویژه (USSOCOM) در سراسر جهان در طول دوره «جنگ جهانی علیه تروریسم» از ۴۵۷۰۰ در سال مالی ۲۰۰۱ به ۷۳۹۰۰ در سال مالی ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • عملیات ارتش روسیه در مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟