Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه آبادان گفت: با جرات می‌گویم با برنامه‌ریزی درست و قوی مانع هرگونه تهدید به شهرها و روستاهای آبادان هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از آبادان، سیدزین‌العابدین موسوی اظهار کرد: حضور وزیر محترم کشور در خوزستان و رصد لحظه‌ای اوضاع سیل در استان و صدور دستورات به موقع باعث آرامش و اعتماد عمومی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون سیلاب‌های خوزستان کاملا در کنترل دولت است و نیروهای مسلح نیز مثل همیشه در کنار مردم و دولت هستند.

فرماندار ویژه آبادان عنوان کرد: استاندار به بنده دستور دادند تا تمام تلاشمان را به کار ببریم تا سیلاب‌های تهدیدی به آبادان را به خلیج فارس هدایت کنیم و ما و همکارانمان از صبح تا شب در اطراف و اکناف شهر هوشیارانه اوضاع را کنترل می‌کنیم.

موسوی ادامه داد: اکنون با جرات میگویم با برنامه ریزی درست و قوی مانع هرگونه تهدید به شهرها و روستاهای آبادان هستیم.

وی بیان کرد: دستورات وزیر کشور و استاندار خوزستان به صورت کامل در حال اجرا است و مردم عزیز ما نگران نباشند.

فرماندار ویژه آبادان تاکید کرد: پیامک‌های واهی ارسالی از  برخی بدخواهان که به نام استاندار خوزستان یا اینجانب مبنی بر تخلیه برخی از نقاط آبادان منتشر شده یا می‌شود کذب است، حتما عوامل آنها شناسایی و توسط دستگاه قضا برخورد مناسب خواهد شد.

موسوی اظهار کرد: ١٢ کیلومتر سیل بند شمال جاده قفاس در حال تکمیل است و سه کیلومتر دیگر به آن اضافه خواهد شد.

وی یادآور شد: با تکمیل سیل بند ١٥ کیلومتری، سیلاب‌ها راهی جز خلیج فارس نخواهند داشت.

فرماندار ویژه آبادان خاطرنشان کرد: از پالایشگاه آبادان، اداره بندر، هر سه نماینده آبادان، شهرداری آبادان، اداره راهداری و مسکن و شهرسازی صمیمانه تشکر می کنم.

موسوی افزود: اوضاع آب‌ها و سیلاب‌های ناشی از رها سازی سدهای موصل و ناصریه و العماره عراق لحظه به لحظه رصد می‌شود.

وی گفت: اگر لازم باشد دهانه کل انهار منشعب از اروند رود را در یک روز  میبندیم تا خطری متوجه آبادان نشود.

فرماندار ویژه آبادان ابراز کرد: آبادان جزیره بوده و شرایطش با تمام شهرهای خوزستان متفاوت است.

موسوی خاطرنشان کرد: ما برای مهار همه آب‌های اطراف جزیره برنامه داریم. چه آب‌های داخلی و چه آب‌های خارجی، و لحظه‌ای در ایجاد سیل بند و کنترل انهار درنگ نمی‌کنیم.

وی عنوان کرد: امروز وضعیت خروجی آب را در کانال سلمان و تالاب شادگان و جاده اهواز به آبادان از نزدیک ملاحظه کردیم، اصلا جای نگرانی نیست؛ گرچه آب بهمنشیر در کنترل کامل است اما مردم در حاشیه و بسترها هوشیار باشند، گاهی با کم و زیاد شدن دبی آب ممکن است مشکلاتی پیش آید.

فرماندار ویژه آبادان اضافه کرد: باید در روستاهای حاشیه رودخانه‌ها و انهار از اطفال و اموال و احشام در مقابل مد و افزایش دبی آب محافظت شود.

موسوی در پایان تاکید کرد: مردم شریف آبادان اطلاعات صحیح و نهایی را فقط از رسانه‌های رسمی دریافت کنند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تالاب سیل عراق مد موصل 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید اسکندر موسوی‌زاده گفت: اغلب عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی کوچ کردند و از استان خارج شدند، اما عده‌ای از عشایر شهر‌های دزفول و اندیمشک دچار مشکلاتی شدند.   وی با بیان اینکه جاده‌های عشایری دزفول و اندیمشک بر اثر بارندگی آسیب دیدند، افزود: این شرایط به لوازم چند خانوار عشایری در منطقه پشمینه‌زار اندیمشک خسارت زد و موجب تلف شدن تعدادی از احشام آنها شد.   موسوی زاده می‌گوید: تکمیل جاده‌های عشایری مورد تاکید است که پس از بارندگی اقدام به بازگشایی خواهد شد.   مدیرکل امور عشایر استان خوزستان ادامه داد: جاده‌های عشایری سردشت دزفول و الوار گرمسیری اندیمشک مسدود شدند و مسیر دسترسی به عشایر آیت مناطق قطع شده که در حال حاضر امکان بازگشایی مسیر‌ها وجود ندارد.   وی با تاکید بر اینکه بازگشایی جاده‌های عشایری پس از پایان بارندگی امکان‌پذیر است، گفت: مورد جدی از آسیب به عشایر بر اثر بارندگی گزارش نشده که در صورت اطلاع اقدامات لازم انجام خواهد شد.   به گفته موسوی زاده؛ بازدید از مناطق عشایری که بیشترین میزان بارندگی را در روز‌های اخیر تجربه کردند، همچنان ادامه دارد.   جمعیت جامعه عشایری که در این فصل در خوزستان ساکن هستند حدود ۴۰ هزار خانوار و ۲۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • زبان از بیان خدمات آیت الله جزایری برای انقلاب قاصر است
  • هوادار 2 - صنعت نفت یک/ مس صفر- گل گهر صفر
  • هوادار 2 - صنعت نفت یک
  • فرماندار همدان:‌ حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • بایرن مونیخ ۲ - ۱ رئال مادرید/ گزارش لحظه به لحظه